1hayat3melek / instagram
Resim kaynak : www.joojoo.me

4 Mayıs 2014 Pazar

Ameliyat İçin Gün

Koltuk altı lenflerimden alınan sıvının da raporu çıkıyor.
Soluğu doktorumuzun yanında alıyoruz.
Doktorum Cihan bey "Tahmin ettiğim gibi, bebeğe zarar verecek ilacı kullanmayıp memedeki kitleyle beraber tüm koltuk altı lenflerini de temizleyeceğiz diyor. Normal şartlarda 2,5 saat süren ameliyatı bebeği çok etkilemesin diye daha kısa sürede tamamlayacağım" diyor.

"Nasıl olacak" diye soruyor eşim.

"Ameliyata patoloji doktorlarını da dahil edeceğim ve alacağımızın parçaların patolojisini hemen ameliyat sırasında çalıştırıp ona göre hızlıca hareket edeceğiz" diyor.

Üzüntüyle mutluluğun,umudun karıştığı bir edayla "Peki ne zaman yapabilirsiniz ameliyatı" diye soruyorum.

"Bugün günlerden cuma... Normalde pazartesi günleri Bakırköy'de oluyorum ama senin için pazartesi sabahı erkenden yada akşam üstü gelebilirim" diyor."Yada çarşamba günü" diye ekliyor.

Eşim ve beni yalnız bırakmayan direktörüm "pazartesi akşam mı yada çarşamba günü mü" olsa diye bana bakarken ben hemen "pazartesi sabahı o zaman" diye atlıyorum.

(Bu hastalık öyle bir psikoloji ki. Sanki kötü hücreler her dakika vücudunuzda başka yerlere sıçrıyor ve tüm vücudunuzu bu hastalık kaplıyor gibi hissettiriyor. İşte bu yüzden bir an önce ameliyat olup bu illetten kurtulmak istiyorsunuz)

Bak diyor "Sabah 06.00 da burada olmalısın, Sabahın o saatinde hamile hamile buralara kadar yormayalım seni "diyor ama benim için nafile.

"Hiç farketmez Cihan bey...Ben zaten artık geceleri uyuyamıyorum.O gece de hiç uyuyamayacağım için yeter ki siz beni bir an önce kurtarın şu içimdeki kötülüklerden" diyorum.

"Çok iyi anlıyorum seni" diyerek pazartesi sabahı için randevulaşıyoruz.

5 yorum:

  1. Şimdiden çok geçmiş olsun. Ameliyatı sağ salim atlatmanız dileğimle. İnşallah herşey yolunda gider.
    İyi haberlerinizi bekliyoruz. Allah yardımcınız olsun.

    YanıtlaSil
  2. Pazartesi sabah senin için dua edeceğim, Çok başarılı bir ameliyat geçireceksin ben buna inanıyorum. Bir an önce kurtul şu kötü hücrelerden de, buradan bebişe yapacağın hazırlıkların detaylarını okumaya başlayalım hep beraber :))

    YanıtlaSil
  3. Takribi 20 yıldır görmediğim, neler yaptığını dahi bilmediğim ''kuzenim'' merhaba !. Yıllar sonra sana, böyle bir blog'dan merhaba diyeceğim mümkün değil aklıma dahi gelmezdi. Bir iki hafta önce duymuştum hastalığını, ama bu boyutta değil, zararsız bir kist diye. Filmlerde görmeye alışık olduğumuz bir tesadüf gibi, bir kaç dakika önce, yırtılmış bir gazete sayfasının, çok azından geri kalan kısmında, gördüm haberini, sayfanın tamamı olmadığından okuyamadım, ''1 hastalık 3 melek'' adı altında bu blog'u açtığını o yırtık sayfadan öğrendim ve burada tamamını okudum. Hastalığın için ne kadar üzüldüysem, buna karşı olan dik duruşun, azmin, cesaretin ve mücadelen için gurur duydum. Adı üzerinde imtihan dünyası, ALLAH her kulunu farklı şekilde sınava tabi tutarmış, senin sınavın'da bu olsa gerek kuzen. Önemli olan; hangi sınava girdiğin değil, girdiğin sınavdan başarı ile çıkabilmen olsa gerek diye düşünüyorum, yazdıklarına baktığımda ise, sende bu sınavı kazanacak gücün fazlası ile var olduğunu görüyorum, mübalağasız söylüyorum, ALLAH'ın izni ile, SEN BU SINAVI KAZANACAKSIN. Unutmaki, ALLAH hiç bir kuluna, çekemeyeceğinden fazla yük vermez, sen; yeter'ki, şuan olduğun gibi, dirayetli ol. Vakit gece yarısı olduğundan arayamıyorum, yarın telefon ile sana ulaşmaya çalışacağım, tekrar çok çok geçmiş olsun diyor, en kısa zamanda tamamıyla sağlığına kavuşmanı diliyorum, dualarım senin ile kuzen, ALLAH'a emanet ol.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Gerçekten bir film gibi olmuş :) En kısa zamanda görüşmek dileğiyle.

      Sil
  4. dualarım seninle!!!!

    YanıtlaSil